Masthead header

Alexandra & Adi

Nuntă în Bruxelles

Alexandra și Adi s-au cunoscut în Arad acum un an; un prieten comun le-a făcut cunoștință, gândindu-se că cei doi s-ar potrivi foarte bine. Când l-am întâlnit, Adi ne-a povestit că lui i-a plăcut de Alexandra din primul moment în care a văzut-o. Şi nu e de mirare, Alexandra e frumoasă, zâmbitoare şi plină de farmec. Cât timp am stat împreună Adi ne-a demonstrat că e bucuria vieţii lui şi ar face orice pentru ea :) Au avut ocazia să se cunoască câteva zile față în față, apoi Adi a trebuit să se întoarcă în Belgia; au continuat relația de prietenie cu multe conversații pe internet și la telefon. Totuși, Alexandra avea sentimentul că nu se potrivesc în totul așa că au hotărât împreună că e mai bine să nu mai vorbească. Au trecut câteva luni și nici unul n-a mai făcut niciun pas. Totuși, Cineva avea pregătit pentru ei un viitor frumos, la care niciunul nu se aștepta. Adi a făcut un accident de mașină, pentru care spune el că îi va mulțumi lui Dumnezeu mereu. Ciudat, dar uneori se întâmplă lucruri rele pentru binele nostru. Și-a lovit mașina destul de tare așa că a hotărât să meargă în România să o repare. Acolo a întâlnit-o din nou pe Alexandra. Ceva era schimbat în atitudunea ei: a înțeles că îi fusese dor de el. Au continuat plini de fericire relația lor de acolo unde au lăsat-o… până când după doar două luni, Adi a ajuns la concluzia că o iubește prea mult ca să trăiască fără ea. Într-o zi de februarie, pe când vizitau împreună Parisul, sus în Turnul Eiffel Adi a cerut-o pe Alexandra în căsătorie. Ce bărbat hotărât, nu?

În luna mai am primit un mail care spunea așa: “Am decis să va chemăm la nuntă noastră… Întrebarea e: acceptați să veniți la Bruxelles pe 24 Iulie?” N-a trecut mult după ce le-am dat răspunsul, că ne-au scris “Am hotărât să vă luăm bilete de avion să fim siguri că ajungeți”. :P

Am petrecut o săptămână frumoasă cu ei. Bruxelles e un oraș superb, atât ziua cât și noaptea. Nu ne-am plictisit nicio clipă. Cea mai mare bucurie a Didei a fost când am fost la shopping o zi întreagă pe Rue Neuve, o stradă în inima orașului plină numai cu magazine de haine, reprezentante ale celor mai de renume firme :D Am vizitat mai apoi împreună și Marea Nordului, unde am avut o sesiune foto după nuntă. Fotografii de atunci veţi vedea în postul următor :)

Adi și Alexandra, să rămâneți la fel de îndrăgostiți cum v-am lăsat în aeroport. Ne e dor de voi și abia așteptăm să ne reîntâlnim. Știm că va fi curând :)

Va îmbrățișăm,
Ade & Dida

 


Pentru o vizualizare mai bună, vă recomandăm modul HD.

***

 
*** Feel free to leave a comment ***

© 2011 AD Passion Photography. All Rights Reserved

 

 


August 31, 2011 - 13:01

Emmma - Frumos, felicitari!

AD Passion Photography | We Make Your Memories Last forever! | Fotograf de nunta AD Passion Photography On Facebook AD Passion Photography Feed

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*