Masthead header

Madalina & Mihnea

Fotografie de Nunta in Arad si Timisoara

Mihnea a vazut-o pe Madalina pentru prima oara cu ocazia aniversarii de 10 ani a postului de radio unde lucra ea. Ea urcase pe scena ca sa primeasca o diploma, moment in care Mihnea si-a spus in sinea lui “am sa fiu cu fata asta intr-o zi!” :)) Madalina insa l-a cunoscut abia la un an dupa aceea, in alte imprejurari, cand Mihnea a mers la ea si i-a spus “Eu te cunosc pe tine, te-am vazut acum un an la aniversarea postului de radio :) Stiu si cu ce ai fost imbracata: o rochie neagra si pantofi rosii” :) Cu totii stim ca majoritatea barbatilor nu tin minte astfel de detalii, insa e cert faptul ca Madalina l-a impresionat destul de tare de a tinut minte si cum era imbracata :)

In timp ce prelucram pozele lor imi spuneam ca oamenii astia doi sunt asa de frumosi si separat, dar mai ales impreuna :) Mihnea e un baiat vesel, galant, finut si cred ca as fi ghicit ca e medic daca m-ar fi intrebat cineva:) Iar Madalina, e perfecta si sclipeste :P Sclipeste atunci cand rade, sclipeste atunci cand vorbeste, cand recita o poezie si de un an, sclipeste iubind. Si stim cu totii, cei care o cunoastem, ca frumusetea ei exterioara e o reflectare a frumusetii inimii ei. In fiecare moment al nuntii, l-am vazut pe Mihnea constient de lucrul acesta; era atat de mandru ca Madalina e sotia lui.

Madalina si Mihnea, am simtit in fiecare moment al zilei de 20 octombrie, cat de mult va iubiti si sunteti iubiti deopotriva; ati reusit sa umpleti toata acea biserica mare iar la restaurant oamenii au fost veseli si s-au simtit atat de bine. Stim ca asta nu a fost doar atunci, ci mereu va fi asa :) Vrem sa va vedem si peste ani la fel de fericiti :)

Va imbratisam

[audio:http://blog.ad-passion.com/wp-content/gallery/madalina_si_mihnea/bubble.mp3|loop=yes|autostart=yes|titles=Music]

 
*** Feel free to leave a comment ***

© 2013 AD Passion Photography. All Rights Reserved

 

 


December 9, 2013 - 21:49

Lucian Mangu - Superbe pozele! :)

December 9, 2013 - 21:51

Anita Bejenaru - Brilliant!

December 9, 2013 - 22:05

Estera Pescar - Superbi miri,superbe poze !

December 9, 2013 - 22:21

Angie Angeliq - De vis totul !!

December 10, 2013 - 18:30

Livius Emanuel - frumos blog!! ;)

December 11, 2013 - 18:36

Micuda Zela Graziela - Minunat !!!!!Ca in frumoasele basme cu zane si feti frumosi!!!!!!

January 14, 2015 - 14:07

Elena Zamfir - super nunta!

AD Passion Photography | We Make Your Memories Last forever! | Fotograf de nunta AD Passion Photography On Facebook AD Passion Photography Feed

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F a c e b o o k
A b o n a r e
R e c o m a n d a r i