Masthead header

Lavinia & Mihai

Fotografie de Nuntă în Piatra Neamț

Lavinia şi Mihai au în spate o poveste de dragoste care a început încă de acum 7 ani. Se poate spune că pasiunea lor pentru fotbal a fost punctul de plecare al relaţiei lor, chiar dacă ţineau cu echipe adverse. Victoria echipei Dinamo i-a dat un motiv Laviniei să îi scrie un mesaj lui Mihai care era un stelist înflăcărat, atunci când echipa lui a pierdut în urma unul meci Steaua-Dinamo. S-au maturizat împreună şi s-au hotărât să se căsătorească atunci când şi-au dat seama că nu mai sunt copii şi că vor să îşi petreacă eternitatea împreună :)

Într-o zi, Lavinia a găsit în faţa uşii un buchet frumos de lalele; pe panglica lui scria… “€œMarry me!”, iar de ea era legat a€œscumpul ei ineluș” (cum îl numeşte ea). I-au dat lacrimile şi a început să plângă dar braţele lui Mihai au cuprins-o imediat şi au strâns-o la pieptul lui.

Din primele momente în care am vorbit cu Lavinia despre nuntă ne-am dat seama că va fi o mireasă superbă iar fotografiile noastre vor arăta extraordinar :) Am văzut fineţea şi delicateţea ei în toate detaliile de bun gust care au adus un plus de frumos nunţii: în flori, în rochiţa ei – pe care o numea “€œiubita mea” -, în păpuşica ei dragă de care şi-a luat rămas bun în ziua nunţii şi în toate aspectele legate de nuntă.

Vă mulţumim pentru îmbrăţişarea caldă pe care ne-aţi oferit-o la despărţire; ne-aţi arătat încă o dată că ne preţuiţi şi ne îndrăgiţi :)

Cu drag,
Ade & Dida

 


[audio:http://blog.ad-passion.com/wp-content/gallery/lavinia_si_mihai/onerepublic.mp3|loop=yes|autostart=yes|titles=Music]

 

 
*** Feel free to leave a comment ***

 

© 2012 AD Passion Photography. All Rights Reserved

 

 


August 4, 2012 - 21:32

Flavia I. - Fooaaaaarte frumoase imagini, gratie bineinteles fotografilor, dar mai ales mirilor! Lavinia, esti o printesa plina de gratie si-mi pari tare indragostita. M-am bucurat sa-ti vad si parintii. Transmite-le felicitarile mele!
Mi-a placut ca amandoi ati fost degajati si senini. Sunt convinsa ca ati avut o nunta superba si va sper sa ”rasfoiti” aceste imagini macar o data pe saptamana pentru ca sa va amintiti mai bine sentimentele de atunci.
Felicitari inca o data!

AD Passion Photography | We Make Your Memories Last forever! | Fotograf de nunta AD Passion Photography On Facebook AD Passion Photography Feed

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*