Masthead header

Carmen & Viorel

Wedding Glances

Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului pentru a urca la El! spunea Michelangelo Buonarotti. E uimitoare puterea de schimbare a iubirii. Iubirea te poate determina să te transformi dintr-un nepăsător într-un om sensibil și respnsabil în câteva clipe… Te eliberează de temerile, nesiguranța și singurătatea de care poate nici nu ești conștient. Iubirea te apropie de Cer. Și în unele cazuri… te determină să te lași și de fumat :) Nimeni nu s-ar fi gândit în liceu că Viorel și Carmen ar putea forma un cuplu. Era imposibil! Ea era sensibilă, credincioasă, responsabilă. Viorel era exact opusul ei.

Era începutul clasei a 12-a când Carmen și Viorel s-au trezit că trebuie să pregătească ÎMPREUNĂ un dicurs pentru bobocii din clasa a 9a. Colegii râdeau pentru că lui Viorel nu i se potrivea deloc sarcina acesta. Însă spre uimitea tuturor, el și-a luat rolul în serios și a muncit împeună cu Carmen. N-a durat mult timp până și-a dat seama că se întâmplă ceva extraodinar cu el. Era îndrăgostit! Și dragostea îl schimba în bine.

Într-o seară, Carmen a primit un mesaj de la Viorel: “Am îndrăznit… ce mai faci?”. Doar ei știu câte mesaje și-au trimis în acea noapte. Noi știm însă că acel prim mesaj a aprins focul unei pietenii frumoase :)

Schimbarea în Viorel a venit de la sine uimitor de repede și de sincer. A devenit un alt om. Zâmbim când ne gândim la ei :) Sunt așa de drăguți împreună, inocenți și fericiți. Ne dorim ca Domnul să le dăruiască zile fericite și însorite împreună.

Cu drag,
Ade & Dida

Music On/Off

 
*** Feel free to leave a comment ***

All images are copyrighted (C) 2011 AD Passion Photography

 

 


January 26, 2012 - 12:55

Bogdan - Foarte frumos surprins !

February 17, 2012 - 21:26

MIRCEA IOANA - FOARTE FRUMOS….CHIAR EMOTIONANT…CASA DE PIATRA SI MULTA FERCIRE

AD Passion Photography | We Make Your Memories Last forever! | Fotograf de nunta AD Passion Photography On Facebook AD Passion Photography Feed

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*