Masthead header

Ana & Calin

Fotografie de Nunta in Arad si Oradea

Ana si Calin sunt genul de miri pe care i-am putea fotografia incontinuu :) Sunt fotogenici, zambitori si aparatul pur si simplu ii iubeste :) Cand am vazut-o pe Ana atat de frumoasa si delicata in timpul pregatirii, ne venea sa grabim timpul, doar ca sa ajungem mai repede la sedinta foto :) Sunt orele noastre preferate din zi si credem ca fotografiile de la acest moment sunt cele mai importante :) Iar Ana si Calin ne-au ascultat sfaturile si si-au luat timp suficient pentru sedinta foto; asa ca a trebuit sa ne chinuim sa alegem doar o particica dintre ele ca sa le punem pe site. Sunt atat de frumoase incat am fi vrut sa le punem pe toate :)

Ziua insorita si frumoasa a nuntii lor a inceput la MisticStudio in Arad – un salon care arata super interesant, si apoi a continuat cu sedinta foto la Domeniul Lupas. Pentru cununia religioasa si receptie au ales un restaurant foarte frumos din Oradea – a meritat fiecare kilometru facut pana acolo :)

I-am lasat in urma obositi dar inca veseli si fericiti. Ne-a placut mult sa vedem increderea pe care au avut-o in noi. Au luat in considerare fiecare sugestie pe care le-am dat-o inainte de nunta si s-au lasat pe mana noastra in ziua cea mare. De fiecare data cand intalnim astfel de miri increzatori si destinsi, nu stim de ce – poate din drag pentru ei sau poate doar pentru ca ne simtim si noi mai relaxati in compania lor -, fotografiile ies minunat.

Dragii nostri Ana si Calin, va dorim ca inimile sa va zambeasca mereu si sa ramaneti fericiti!

Cu drag,
Ade si dida


[audio:http://blog.ad-passion.com/wp-content/gallery/lavinia_si_mihai/onerepublic.mp3|loop=yes|autostart=yes|titles=Music]

 
*** Feel free to leave a comment ***

© 2013 AD Passion Photography. All Rights Reserved

 

 


September 11, 2013 - 20:04

Ileana Daniel Rus - respect !! pentru ceea ce faceti…absolut superb

September 12, 2013 - 06:56

Hashim Shaji - nice pic

September 12, 2013 - 06:58

Anastasiya Shchepankovska - very beutiful!!!!!!

September 12, 2013 - 09:59

Camelia Andra - Bravo, din nou!

September 17, 2013 - 17:30

Malaisteanu Mihai Laurentiu - felicitari !!! reusite fotografiile

AD Passion Photography | We Make Your Memories Last forever! | Fotograf de nunta AD Passion Photography On Facebook AD Passion Photography Feed

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*