Masthead header

Elian & Ianis

Ședință foto copii

Se spune că.. poți învăța multe lucruri de la copii; de exemplu, despre cât de multă răbdare ar trebui să ai :) Iubesc tot ce e legat de ședințele foto cu copii: râsul, alergatul după ei, promisiunile facute de părinți, străduința tuturor de a-i face pe copii atenți la fotograf, păturicile mele udate de pipi :)) E ceva perfect normal, pentru copii cu siguranță e un chin să stea unde si cum îi pun eu :) E funny să aud des promisiuni ca ”daca îi zâmbești Didei, mami te duce la locul de joacă și îți cumpără ce vrei tu…” :) Și da, îmi zâmbesc imediat :)

Cu Elian și Ianis a fost puțin diferit. Îmi amintesc că am râs și am alergat mult pentru că… aveau viață copiii ăștia în ei :)) Dar n-a plâns nimeni, toată lumea a zâmbit de bunăvoie și n-am auzit nicio promisiune șantajistă :P Se pare că există și copii cărora le place să pozeze timp de două ore :) Ba mai mult, m-au și pupat de câte ori am vrut :))

Le acord lejer titlul de “Cei mai cuminți și zâmbăreți copii”. Și o să îi mai vedeți pe aici cu siguranță :)

Cu drag,
Dida

P.S: Elian, să-ți pup eu gropițele! :)

 
*** Feel free to leave a comment ***

© 2012 AD Passion Photography. All Rights Reserved

 

 


AD Passion Photography | We Make Your Memories Last forever! | Fotograf de nunta AD Passion Photography On Facebook AD Passion Photography Feed

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

F a c e b o o k
A b o n a r e
R e c o m a n d a r i