Masthead header

Dorothy

Sesiune foto de familie

Am cunoscut familia asta simpatica acum vreo 6-7 ani. De fapt, doar jumatate din ea, pentru ca micuta Dorothy era probabil doar in proiect iar la celalalt micut care se va naste in cateva luni Mariana cu Adi probabil doar visau :) Pe Mariana am cunoscut-o pe un site de socializare si era ca si noi pasionata de fotografie. Era foarte creativa, veti vedea asta din plin in fotografiile de mai jos :) A pregatit din timp lucruri dragute pentru sedinta foto. A avut si destul timp sa le pregateasca, am programat sesiunea asta in fiecare anotimp, de vreo 2 ani :)) Marturisesc ca micuta Dorothy m-a ajutat mult ca fotografiile sa fie frumoase :) A fost atat de cuminte si ascultatoare… asa, cam pana cand a dat de cirese, apoi o prindeam in fotografii mai mult scuipand samburii pe jos :)) Dar era tare amuzanta, stergea inainte fiecare cireasa cu tricoul :))

Sper ca fotografiile sa va faca seara mai frumoasa. Vizionare placuta :)

Dida

 
*** Feel free to leave a comment ***

© 2013 AD Passion Photography. All Rights Reserved

 

 


July 9, 2013 - 18:46

Hirondelle de Mer - woau…. sunt profund impresionata, multumim ffff mult …

July 9, 2013 - 18:59

Adrian Trasa - Muy guapa dodo

July 9, 2013 - 19:36

Camelia Calma - foaaarte frumoase pozele, m-am delectat cu ele :) si daca am inteles bine, felicitari pentru al doilea bebe care e pe drum! nu vreau sa spun ca esti o curajoasa, ci ca esti o fericita si ma bucur pentru voi:)

July 9, 2013 - 20:12

Mirela Topliceanu - super tare! imi plac pozele!!!!

July 10, 2013 - 02:20

Corina Ruzsa - sunteti geniali, sunt superbe pozele ;)

AD Passion Photography | We Make Your Memories Last forever! | Fotograf de nunta AD Passion Photography On Facebook AD Passion Photography Feed

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*