Masthead header

Felicia & Filip

Wonderful First Year Anniversary

E minunat sa vezi cum lucruri deosebite se intampla chiar in jurul nostru. Uneori chiar si ploaia se opreste pentru a face loc razelor de soare si a aduce bucurie in sufletul unora dintre noi. Asa s-a intamplat in ziua cand era hotarata sedinta foto cu Felicia si Filip. Tocmai ma intorceam dintr-o tura destul de lunga cu bicicleta (fusesem sa inaugurez pista de biciclete Timisoara – Serbia) insa chiar inainte sa ajung in Timisoara, s-a pornit o ploaie marunta. Mi-am zis “bun, se mai intampla, sedinta foto o reprogramam”. Insa pentru Felicia vestea ca ploaia ne-a stricat planurile, a fost una care i-a starnit lacrimi. Si-a dorit mult o sedinta foto cu ocazia aniversarii lor si cu sesiunea care statea sa inceapa chiar atunci, nu vedea cum am putea sa o reprogramam intr-o alta zi. Insa ea nu si-a pierdut speranta; si-a zis ca lucruri bune se intampla celor ce nu isi pierd speranta iar Dumnezeu poate sa indrepte vremea dupa dorinta ei. Si asa se face ca pe cand am ajuns si eu acasa, ploaia s-a oprit iar soarele a iesit de sub nori. In jumatate de ora eram cu ei in masina, in drum spre locatiile stabilite.

Trebuie sa va spun: nu cred ca am mai avut vreo sedinta foto asa relaxata si plina de voie buna in toti anii de cand fotografiez. Mi-a fost asa de drag sa petrec cele cateva ore in compania lor. Fotografiatul era o placere. I-am indragit din prima clipa :) Cel mai greu mi-a fost acum, cand a trebuit sa aleg DOAR cateva fotografii pentru a le impartasi cu voi – cu asa oameni frumosi si deschisi, reusita sedintei foto e asigurata :)

Felicia, pe pagina ei de Facebook, scria: “Se spune despre lucrurile importante ce se intampla in viata ca trebuie asezate frumos in inima… Iar fiecare zi din acest an, petrecuta alaturi de tine, a imbogatit inima mea cu sute si mii de astfel de momente pretioase! La multi ani noua!”. Ce cuvinte frumoase Felicia! Eu nu pot decat sa ma alatur tie si sa va spun: “La multi ani, voua!”

Va imbratisez cu mult drag,
Adelin

 
*** Feel free to leave a comment ***

© 2015 Adelin Ardelean – AD Passion Photography. All Rights Reserved

 

 


October 29, 2015 - 18:54

Rahela - Sedinta foto portret | AD Passion Photography | Make your memories last forever! | Artistic Vintage Photography & More - […] sedinta foto dar cert e ca i-a reusit. Am patit un episod asemanator cu Felicia si Filip (gasiti aici povestioara si fotografiile cu ei) – o fi avand vreo legatura faptul ca Felicia si Rahela […]

AD Passion Photography | We Make Your Memories Last forever! | Fotograf de nunta AD Passion Photography On Facebook AD Passion Photography Feed

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*