Masthead header

Miriam & Florin

Nuntă în Craiova

Pe Miriam și Florin i-am cunoscut abia în ziua nunții. I-am plăcut din primul moment. Ea mereu cu un zâmbet larg, care ar lumina chiar și cea mai întunecată zi, el foarte elegant dar plin de umor. Ne-a fost mai mare dragul să fim în compania lor. Cum s-au cunoscut, ne-a povestit Miriam:

“E greu să spui cum a început totul, pentru că fiecare lucru care începe, trebuie să aibă și un sfârșit. Așa că ne place să credem că Cineva a pus iubirea în inimile noastre din totdeauna și a păstrat-o frumos până când ne-am întâlnit, pentru a o putea dărui pe deplin :) Am crescut în același oraș, am învățat la două școli rivale :D ne-am dezvoltat în aceeași Biserică; el a trecut pragul facultății înaintea mea iar eu sunt acum pe urmele lui. Mi-a vegheat pașii prin zăpadă, prin munți… Și atunci pentru prima oară o scânteie a apărut între noi… Schiurile au ramas în urmă pentru că am prins aripi și iată-ne aici, după un zbor frumos, privind un labirint la capătul căruia ne-am reîntâlnit pentru a rămâne împreună pentru veșnicii… soț și soție. ” (Miriam)

A fost una dintre cele mai frumoase nunți la care am participat. Cununia religioasă a fost cu adevărat emoționantă; și chiar dacă ne-a adus aminte de un moment trist din viața lui Florin, și lacrimile au încețoșat ochii multora, credem totuși că nimic n-a putut umbri fericirea din inimile lor. Au fost și momente pline de amuzament. Au fost prieteni buni care au avut grijă să și râdem cu poftă: Beniamin a depănat căteva amintiri frumoase cu cei doi și Christian ne-a demonstrat că nu trebuie să știi română pentru ca să poți citi o poezie în limba noastră.

Orele petrecute împreună cu voi, Miriam și Florin, ne-au convins că veți avea cu adevarat o căsnicie fericită :)

Am ales melodia din slideshow pentru că știm din experiență câtă nostalgie e în sufletul unui tată a cărui ‘Cenușăreasă’ a prins aripi și a plecat din casa unde a copilărit :) Sperăm să nu îl fi întristat prea tare pe tatăl tău, Miriam :)

Cu drag,
Adelin & Dida

 
*** Feel free to leave a comment ***

Pentru o vizualizare mai bună, alegeţi modul HD.

©2011 AD Passion Photography. All Rights Reserved

 

 


June 17, 2011 - 11:13

cristi - uAu….chiar sunt mirifici mirii! si felicitari celor care si-au pus talentul in actiune si au reusit sa scoata asa o capodopera!:) felicitari si casa de piatra celor 2 frumosi….

June 20, 2011 - 02:08

Mircea Ciuca - Foarte frumos lucrat si totodata ai avut parte de o nunta frumoasa! Felicitari! :)
Casa de piatra mirilor!

AD Passion Photography | We Make Your Memories Last forever! | Fotograf de nunta AD Passion Photography On Facebook AD Passion Photography Feed

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*