Masthead header

Ligia & Vinicius {Engagement Session}

Sedinta foto de logodna

De cand sunt fotograf, nu cred ca am mai intalnit oameni care sa ma indrageasca atat de mult ca si Vinicius si Ligia, chiar inainte sa ii cunosc :) Vorbeam cu Vinicius la telefon si aveam sentimentul ca ne stim de o viata si am fost cei mai buni prieteni. Drept e ca in urma cu cativa ani, pe la inceputurile mele ca fotograf, am fost impreuna cu el la o nunta – dar asta o stiu doar fiindca el mi-a spus-o, ca altfel memoria nu ma ajuta; admit: am imbatranit :)) Si din vorba in vorba am aflat ca avem chiar si verisori in comun. Era atat de emotionat cand imi povestea ca in weekend urma sa vina in Romania pentru ca sa faca pasul vietii lui: sa o ceara pe Ligia, fata de care e indragostit nebuneste, in casatorie. Si asa frumos imi vorbea de ea ca abia am asteptat sa ii intalnesc live :) Si i-am cunoscut, asa cum ii veti vedea si in fotografiile de mai jos: frumosi, indragostiti, plini de viata, de pasiune, de bucurie… si umor :)

Ligia si Vinicius, desi mi-as fi dorit din toata inima sa pot sa va implinesc dorinta de a fi alaturi de voi si la nunta, sunt bucuros ca am reusit sa va fotografiez macar cu aceasta ocazie, a logodnei voastre.
Va doresc fericire si multa dragoste. Sa aveti parte de toate binecuvantarile ceresti pe drumul pe care ati pornit impreuna.

Va imbratisez cu tot dragul,
Adelin

 
*** Feel free to leave a comment ***

© 2015 Adelin Ardelean | AD Passion Photography. All Rights Reserved

 

 


November 7, 2015 - 18:46

Costea Delia - Drag mi de voi…asa bine va potriviti….o viata frumoasa impreuna va doresc

November 7, 2015 - 19:52

Chirila Cristian - super! :X
bravo Adelin Ardelean! ai avut un cumplu chic

AD Passion Photography | We Make Your Memories Last forever! | Fotograf de nunta AD Passion Photography On Facebook AD Passion Photography Feed

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*