Despre noi

Adelin & Odrida - Fotografii de la AD Passion Photography

Salut! Ne-am mutat aici – te asteptam sa ne vizitezi :) Poti totusi sa completezi formularul de mai jos, mesajul tau va ajunge la noi. Daca nu, te rog sa imi scrii la adresa [email protected].

 

Buna,noi doi - despre noi - ad passion suntem Adelin si Dida, doi tineri din Timisoara. De cand ne-am cunoscut, am descoperit ca printre altele, ne apropie o pasiune frumoasa: fotografia. De aici vine si numele nostru :)  Chiar daca nu are nicio legatura cu pregatirea noastra profesionala (inginer software, respectiv farmacista), fotografia e un job caruia ii dedicam tot timpul nostru liber si o facem cu cel mai mare drag.

Fotografia ca pasiune  am descoperit-o acum multi ani dar prima experienta ca si fotografi de nunta am avut-o in 2010. Nu a fost nimic planificat si la momentul respectiv planurile noastre de viata nu aveau tangenta cu fotografia.  Doream ca fotografia sa ramana doar la nivel de hobby.  Dar in viata intalnesti situatii in care esti provocat sa iesi din mersul ‘normal’ al lucrurilor. Acum privim inapoi si ne dam seama ca nu am fi putut face o alegere mai buna :)

Iti multumim ca ti-ai luat putin timp ca sa ne cunosti. Te invitam sa ‘rasfoiesti’ paginile blogului si de ce nu, sa impartasesti cu noi impresia ta.

 

Cu drag,

Adelin & Dida

 

 

 


AD Passion Photography | We Make Your Memories Last forever! | Fotograf de nunta AD Passion Photography On Facebook AD Passion Photography Feed
F a c e b o o k
A b o n a r e
R e c o m a n d a r i