Masthead header

Monthly Posts: May 2014

Irina & Iulian

Sesiune foto de cuplu in Bucuresti

Saptamana trecuta am avut o sesiune foto la Comana cu Iuli si Irina. Am ras 2 ore aproape intr-una, dar in pauze am reusit sa facem si niste poze :)) Chiar daca m-au avertizat ca n-o sa imi prea iasa, am reusit sa scot tot romantismul existent in fiecare, rezultand aceste fotografii minunate :P Da, minunate – why should I be modest? :))

Am pierdut notiunea timpului in timp ce Irina si Iuli pozau asa de frumos in stufarisul de la Comana :)) Am pierdut-o asa de tare ca era sa pierd si trenul din Bucuresti. Noroc ca Iuli a facut niste raliuri si am ajuns, la limita – el zice ca de obicei conduce cuminte, dar mie mi-a parut destul de natural in depasirile pe care le facea :))

Pentru ca m-am amuzat cu Irina de faptul ca zambetul lor ocupa 3 sferturi din fiecare fotografie, am incercat sa aleg pentru blog si fotografii in care sunt mai seriosi – adevarul e ca i-am cam chinuit cu ele :)) M-am uitat si eu de cateva ori la ele pe blog – e semn ca imi plac, asa ca le impart si cu voi :)

Cu drag, Didutza

Fotograf de Nunta | AD Passion Photography {Vintage Photography and More}

View full post »

Cristina & Emanuel

Fotograf de nunta - Nunta in Timisoara

S-a maritat Cristinuta – prietena noastra de multi ani – si a fost asa de frumusica! :) Ne-a tot ‘amenintat’ anii trecuti ca noi vom fi fotografi la nunta ei si uite ca asa s-a si intamplat :P

Pentru noi, toate nuntile prietenilor nostri sunt atat de frumoase – poate si faptul ca suntem inconjurati de cei dragi ne face sa ne simtim extraordinar. Chiar daca plecam acasa uneori cu de doua ori mai multe fotografii decat de obicei, nu ne suparam :D E clar ca toti prietenii nostri vor mini-sedinte foto la nunta, asa ca ne conformam :))

A fost o zi minunata, si pe cat de ploioase au fost zilele de dinainte si cele de dupa, pe atat de insorita a fost ziua nuntii lor. Iar Cristina si Emanuel au fost cu zambetul pana la urechi si total lipsiti de stres (miri cum rar intalnim), asa cum sunt ei mereu :)

In curand veti vedea si fotografii de la sedinta foto de dupa nunta, care – zicem noi – vor fi cel putin la fel de frumoase :)

Vizionare placuta,
Ade & Dida

Fotograf de Nunta | AD Passion Photography {Vintage Photography and More}

View full post »

F a c e b o o k
A b o n a r e
R e c o m a n d a r i