Masthead header

Monthly Posts: November 2013

Bogdan & Beatrice

Sedinta foto dupa nunta la mare

Bobo si Bea sunt cuplul care ne-a fost cel mai drag sa il fotografiem. Sunt atat de fotogenici si arata minunat din orice unghi i-ai fotografia :)) Ne-a fost prea greu sa alegem fotografii pentru blog, ne-au placut absolut toate :) Bea ne-a usurat mult munca ocupandu-se atat de atent de recuzita pentru sedinta foto. A avut o multime de idei si detalii frumoase, majoritatea obiecte colectionate de mama ei. Ah, de-ar avea toti o mama colectionara de lucruri frumoase ca doamna Beatrice Lospa, e un vis prea frumos pentru noi :)

Timpul petrecut cu ei a fost foarte frumos. Fusesera in Thailanda in luna de miere si am putut depana amintiri de acolo toata ziua :) Poate au inghetat putin la mare (mai ales Bobo:) ) dar toti am ajuns la concluzia ca s-a meritat :)

Va dorim vizionare placuta! :)

Fotograf de Nunta | AD Passion Photography {Vintage Photography and More}

View full post »

Sami & Eli

Fotografie de Nunta in Timisoara

Am mers la nunta lui Sami si Eli cu o bucurie nespus de mare, pentru ca sunt doua persoane pe care le cunosc din liceu. Mai mult, eu si Sami am fost colegi din clasa intai pana intr-a 12-a :) El a fost unul din motivele pentru care m-am straduit sa iau note bune; invatam aproximativ la fel si ne placea competitia :))

Pentru noi ziua nuntii lor a fost frumoasa si relaxanta. Dar nu va inchipuiti ca a fost relaxanta pentru ca am stat :)) Ci pentru ca ii cunosteam de o viata si la pregatire si sedinta foto am avut timp pentru fotografii din plin, un vis pentru un fotograf de nunta, asa incat am putut sa ne desfasuram in voie :P

Sami si Eli, mi-a facut placere sa va revad dupa asa de mult timp. Faptul ca am fost singurii carora le-ati incredintat imortalizarea amintirilor din ziua nuntii ne onoreaza:)

Va imbratisam si va dorim sa fiti fericiti!
Dida

Fotograf de Nunta | AD Passion Photography {Vintage Photography and More}

View full post »

Anelis & Lucas

Sesiune foto de familie

Acum cateva saptamani am avut onoarea sa fotografiez o familie frumoasa si vesela, cu niste copii plini de viata si zambareti cum rar mi-a fost dat sa vad :) Cand ma uit la Lucas si Anelis, imi amintesc de mine si de fratele meu cand eram mici. Ma iubea si el in felul lui, chinuindu-ma de drag probabil :)) Cand am crescut am realizat ca sa fii fata si sa ai un frate mai mare, e cea mai mare mandrie :)

Sper ca rasetele lor sa va faca ziua mai frumoasa :)

Fotograf de Nunta | AD Passion Photography {Vintage Photography and More}

View full post »

F a c e b o o k
A b o n a r e
R e c o m a n d a r i