Masthead header

Anda & Marius

Fotografie de Nunta in Pitesti

E prima data cand am emotii atunci cand scriu o poveste de nunta. Asta pentru ca Anda inseamna atat de mult pentru mine. Sunt 7 ani de cand e prietena mea cea mai buna. De fapt, imi place sa o consider sora mea, iar uneori chiar uit ca biologic nu e :) De 4 ani suntem si verisoare asa ca suntem legate pentru tot restul vietii :) Poate suna a cliseu, insa o iubesc mai mult decat pot exprima in cuvinte :)

Am strans impreuna amintiri frumoase si vom continua sa o facem chiar daca va fi mult mai departe de mine de acum :) … N-am sa uit niciodata ziua cand a plecat de tot din Timisoara. Cu greu i-am dat drumul din brate :) Ma consola siguranta faptului ca va fi fericita acolo si ca Marius va avea grija de ea. M-am convins de asta si in ziua nuntii. Radia de fericire, radea mereu si era extrem de relaxata si naturala. Asa ne-am si promis amandoua ca vom fi. In ultimele zile am dormit cu ea si mi-a repetat mereu sa ma bucur de nunta ei si sa nu fiu stresata din cauza fotografiilor pentru ca ei ii vor placea oricum :) Am facut exact invers, asa cum de altfel ma si asteptam :) Cand ne-am trezit in dimineata nuntii, ea radea si eu eram coplesita de emotii :)) Asta doar pentru ca tineam mult ca totul sa fie perfect. Si a fost :)

Dar destul despre mine si Anda :) Sa va zic putin si despre ei doi. Lui Marius ‘i-a picat cu tronc’ inca de acum 7 ani cand o vazuse intr-o fotografie. A cunoscut-o abia 5 ani mai tarziu si greu, greu s-a lasat Anda cucerita :)) A cerut-o de sotie “la inaltime”, in timpul unei ture de parasailing in Turcia. Stiam de intentia lui; eram in drum spre Germania anul trecut cand Marius mi-a scris ca a spus “da”. Vreo doua ore am avut o stare neobisnita. Plangeam de fericire si radeam, in acelasi timp :) Cred ca necunoscutii din jurul meu erau foarte contrariati dar nu conta: era una dintre cele mai bune vesti pe care le primisem vreodata :)

Despre ei ca si cuplu, vor vorbi mai mult fotografiile. Nu cred ca am mai vazut miri atat e relaxati si fericiti – si asta nu o spun pentru ca sunt ai mei :) Ii veti vedea mereu in fotografiile noastre. Sunt in cautarea unui ‘continent’ unde sa ii fotografiez inca o data imbracati in hainele de nunta :))

Asezati-va bine in fotoliu si luati-va o pauza mai lunga, pentru ca de data asta ne-am lasat dusi de val cu numarul de fotografii :))

Dida


[audio:http://blog.ad-passion.com/wp-content/gallery/anda_si_marius/2.mp3|loop=yes|autostart=yes|titles=Music]

 
*** Feel free to leave a comment ***

© 2013 AD Passion Photography. All Rights Reserved

 

 


June 25, 2013 - 08:50

Klaudia Katona - Ultima imagine e dementiala :)

June 25, 2013 - 08:51

Sarah Stefan - awww <3 ce mireasă frumoasă!!!!!! Superbe pozele Diduș și Ade!!! :)

June 25, 2013 - 10:31

Camelia Andra - Simply the best…!

June 25, 2013 - 10:58

Odrida Ardelean - ah, asta nu e nimic! :)) sunt si mai frumoase, nici nu m-am uitat peste toate :) multumesc :)

June 25, 2013 - 13:25

Tünde Licskó Madaras - Wow! Superbi!

June 25, 2013 - 17:56

Lore Lorraine - Un milion de like :x :x :x

June 26, 2013 - 06:55

Bianca Andreea Lobonţ - Superbi !!! <3....abia astept sa vad si celelalte poze! :D

July 6, 2013 - 21:25

Klaudia Katona - Oamenii fericiti au mereu o frumuseste aparte si o sclipire in ochi :) iar voi reusiti mereu sa surprindeti cele mai frumoase momente!

AD PASSION PHOTOGRAPHY – Multumim frumos Klaudia :)

July 6, 2013 - 21:41

Rusu Bianca - woww!..sunt absolut superbe pozele..desigur miri la fel de superbi!:D

July 7, 2013 - 06:24

Simona Grecea - SUPERB si atat!!! :)

July 7, 2013 - 22:47

KatrinMalihelenkadanka Katrin - wow NEMAIPOMENIT <3

July 8, 2013 - 19:09

Estera Pescar - Anduta draga,esti atat de frumoasa,imposibil de exprimat in cuvinte ,la fel si Marius…Va dorim o casnicie fericita si Domnul sa va insoteasca mereu !

July 11, 2013 - 15:53

Gabriela - un album frumos

AD Passion Photography | We Make Your Memories Last forever! | Fotograf de nunta AD Passion Photography On Facebook AD Passion Photography Feed

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*